четвер, 16 червня 2022 р.

 

Навчання, саморозвиток, вдосконалення, пізнання нового досвіду - невідємна складова сучасної людини. Бажання отримувати нові знання та досвід мені пританні протягом всього життя, саме тому з радістю долучаюсь до нових проектів. Одним з таких була робота з пані Оксаною, за що їй безмежно вдячна!💜

10 червня 2022 рік відбувся завершальний тренінг, який організовано Проектом «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» з метою надання послуги психологічної підтримки, в межах проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включаючи ВПО в регіоні Азовського моря, що підтримується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням уряду Німеччини . 
Тренінгове навчання пройшли: заступник директора з виховної роботи Олена ІВАНОВА, практичний психолог Анжела ПОРУБАНА, соціальний педагог Роксолана БЕНЬОВСЬКА.
 На тренінгах були розглянуті питання надання допомоги в кризовій ситуації, моделі та техніки відновлення та адаптації а також питання, пов’язані з безпекою спеціалістів та профілактики професійного вигорання.
   В ході І тренінгу пропрацьовано техніки першої психологічної допомоги, психологічне вигорання, симптоми, тригери та навички складання плану безпеки спеціаліста.
   На ІІ тренінгу розглянуто поняття «стрес», «конфлікт» та шляхи вирішення конфліктних ситуацій з ВПО. Проведено практичні заняття на вирішення конфліктних ситуацій.
   День ІІІ – практична робота в групі, розгляд ситуацій та підведення підсумків навчання.
Щира подяка тренеру Оксані ВИШНЕВСЬКІЙ!










Немає коментарів:

Дописати коментар